Udgivet tir d. 17. sep 2019, kl. 21:28

Tag på kirkelejr 15.- 17. november 2019 og oplev ”Fællesskab med Gud og mennesker” på en særlig måde og på tværs af aldersskel.

Du vil bl.a. kunne opleve et afbræk i hverdagen med gode samtaler, bordtennis, fællessang, festmiddag med H. C. Andersen og solid og vedkommende undervisning om discipelskab af Oddvar Søvik.

Kristus lever gennem mig og han bruger mit liv til at møde andre mennesker. Når jeg møder et andet menneske, møder Jesus det også, og han ønsker at hjælpe mennesker gennem mine evner og mit nærvær. 

Ordet discipel lyder måske lidt fremmed for mange af os. Men det betyder blot elev eller lærling. En lærling er ind imellem på skole, men det meste af læretiden er han dagligt sammen med svendene og mester. Lærlingen går sammen med dem, ser hvordan de gør, prøver det selv og bliver hen ad vejen som dem. 

På samme måde er vi lærlinge. Sammen med andre kristne og gennem Ordets og Helligåndens vejledning lærer vi i hverdagen at leve mere og mere som Jesus. Det er det virkelige liv, som vi er kaldet til, og på den måde afspejler vi Gud for mennesker omkring os. I skal ligne Gud som hans kære børn. EF 5,1

Se mere og tilmeld dig på www.emdrupkirke.dk/kirkelejr eller kontakt Ole Tofft tlf. 41 42 31 52 for yderligere information.

Kategorier Div. nyheder