Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jeg er blevet gladere for kirke efter, jeg mødte Emdrup kirke

Jeg er blevet gladere for kirke efter, jeg mødte Emdrup kirke
Udgivet tir d. 15. okt 2019, kl. 21:37
Portrætter

Hej! Mit navn er Bjarke, jeg er 26 år, og de sidste ca. 6 år har jeg været med i Emdrup kirkes fællesskab mens jeg har studeret teologi. I den tid har jeg tænkt meget over, hvad kirke egentlig er for en størrelse. ... Men da jeg ikke har plads nok til at nedskrive de sidste seks års studier her, vil jeg i stedet opmuntre til, at man danner sine egne erfaringer ved at besøge Emdrup over nogle gange eller flere. 

Kirke er nemlig noget levende, og de mennesker, som kommer i Emdrup, er på hver sin måde med til at gøre den meget levende. Hver søndag flyder jeg med liturgien, når jeg og hele menigheden retter vores opmærksomhed (stor eller lille) mod den levende Gud, der ønsker at tale ved sin Ånd og sit ord. Det kan virke som noget stort, ja næsten mystisk, når jeg skriver det sådan, men når man tænker over det, giver det faktisk meget god mening, at en personlig Gud vil henvende sig til os på den måde. Jeg vil faktisk måske sige det sådan, at jeg i Emdrup kirke mærker et ønske om at elske Gud ved at elske sin næste. Lad mig give et eksempel: frivillige hænder der laver kirkefrokost efter den første gudstjeneste i måneden. Det er da kærlighed der er til at føle og smage på :) 

Men jeg er også taknemmelig, når jeg cykler hjem efter en samling i en mindre bibelgruppe, som vi afholder en gang hver anden uge for at dele liv og tanker om alt muligt. Eller hvis jeg har besøgt nogen fra menigheden efter gudstjenesten. Eller hvis jeg bare falder i en god snak (eller endda en bøn) med nogen efter gudstjenesten. 

Kort sagt er jeg kun blevet gladere for kirke efter, jeg mødte Emdrup kirke.