Udgivet tir d. 8. jun 2021, kl. 10:42

Ca. en weekend om året afholdes par-kursus i Emdrup kirke i form af et PREP-kursus.

Der arbejdes bl.a. med temaerne: Forelskelse, forventninger, seksualitet, venskab, engagement og forpligtelse.

Målgruppe: Par i alle aldre og livsfaser.

I 2021 afholdes PREP-kurset i samarbejde med Dansk Bibel-Institut

PREPkursus  på Islands brygge, Leifsgade 33,6, 2300 S.

Velkommen til PREP.kursus. På hjemmesiden prep.dk kan I læse mere om kursets indhold og historie. Undervisere er sygeplejerske Mette Haahr Andersen og præst og rektor Børge Haahr Andersen.  Vi er ikke professionelle familierådgivere eller terapeuter, men underviser i vores fritid på baggrund af mange års erfaring og engagement i emnet.

Kurset afholdes fredag d. 10. – lørdag d. 11. september kl. 9-17.00 og indeholder en række temaer med oplæg og samtaler på tomandshånd.

Det foregår i Dansk Bibel-Instituts undervisningslokaler på Islands brygge i et samarbejde med Emdrup Kirke, hvor vi en årrække har udbudt dette koncept.

Pris for arbejdshæfte og materiale fra PREP.Danmark, bespisning mv. er 1200 kr pr. par. Halv pris til studerende uden SU.

Tilmelding så snart som muligt og senest 1. september til bha@dbi.edu.

På godt gensyn

Mette (30951784) og Børge Haahr Andersen (30951956 og bha@dbi.edu)