Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nadveren minder mig om at Jesus kommer igen

Nadveren minder mig om at Jesus kommer igen
Udgivet fre d. 13. dec 2019, kl. 14:46
Portrætter

Jeg hedder Bo Berentsen, er 24 år og læser teologi på Dansk Bibel Institut. I min fritid er jeg bl.a. kirketjenervikar i Emdrup Kirke.

Jeg synes, gudstjenesten er god, når prædiken er god. Jeg husker særligt, når fx præsten selv bliver berørt, af det han siger, fordi det så tydeligt viser, at han taler fra hjertet og vil mig noget. Jeg vil gerne have et håndfast budskab og sætter pris på, at præsten ikke er bange for at være kontroversiel, så længe det er på Bibelens grund. Jeg sætter også pris på salmerne.

Når jeg tager min nadver her, siger jeg ikke kun ja til min tilgivelse men også til det liv, jeg skal leve her på jorden.

Nadverfejringen betyder meget for mig, fordi den peger hen mod, at jeg en dag må spise med Gud i himlen.

Nadveren minder mig også om, at Jesus kommer igen, og at min tjeneste for Kristus en dag er forbi.

Gudstjenesten skal afspejle den tilbedelse, der sker i himlen. Det bliver jeg mindet om, når jeg selv sidder i kirken, for jeg oplever forholdsvis meget liturgi i Emdrup Kirke, og det er jeg blevet glad for.

Jeg også taknemlig for, at menigheden virkelig ser mig og giver plads til mig. Jeg oplever den almindelige kirkegænger i Emdrup er ærlig og ydmyg. Jeg er særligt glad og taknemlig for de forældre, der låner mig deres teenagere til teenklub. Jeg vil gerne være med til at bidrage til et godt miljø for dem, for jeg har hjerte for teenagere.