Udgivet man d. 8. nov 2021, kl. 12:45

Sorg er en virkelighed, som vi alle kommer til at opleve på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det at miste et nært familiemedlem, en god ven eller andre er et livsvilkår for os alle og savnet kan være ubærligt. Et tab er altid så slemt, som det opleves. 

Vi vil, med muligheden for at deltage i en sorggruppe, give plads til, at man kan dele sine tanker, følelser, sorg og erfaringer med mennesker, som er i næsten samme situation. Det at miste opleves meget forskelligt og mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det. Derfor kan det være meget givende, at mødes med andre, som også har erfaring af tab i nær erindring. At tale om tabet kan være til lindring og trøst. 

Vi vil i sorggruppen lægge vægt på, at vi trygt kan mødes og dele vores “tabs-historier” med hinanden i fortrolighed. Sorggruppen skal være et sted, hvor vi kan støtte og lytte til hinanden.

Sorg er ikke noget man kommer over, men et livsvilkår man skal lære at leve med.

Vi mødes i sorggruppen to fredage pr. måned kl. 9.30-11.30 i Emdrup kirke ialt 7 gange med forventet opstart efteråret 2022.

Det er gratis at deltage. Alle i sorggruppen har tavshedspligt.

Gruppen bliver ledet af sognepræst Jóannis Fonsdal og tidl. sygeplejerske Lissi Gaarn-Larsen.

Har du lyst til at høre mere og/eller komme til en forsamtale så ring eller skriv til Jóannis Fonsdal

Kategorier Div. nyheder