Udgivet af Jóannis Fonsdal, lør d. 4. apr 2020, kl. 09:39

Temaet er: Er Jesus værd at ødsle en hel årsløn på?

Det er store spørgsmål, vi står med, da vi læser fra Joh 12,1-16, om at Jesus er på besøg hos vennerne i Betania, og Maria salver Jesu fødder med nardusolie, som koster en hel årsløn. Er Jesus det værd?

Vi høre hymnen i Filipperbrevet 2,5-11 om at Jesus gav afkald på at være Gud lig og lod sig ydmyge indtil døden på et kors for at frelse os mennesker.

Vi skal synge den pragtfulde salme "Hil dig, Frelser og Forsoner", høre koret synge "Min Jesus, lad mit hjerte få" og synge den gamle salme "Skriv dig Jesus på mit hjerte" på en ny melodi.

Jóannis Fonsdal er præst, Solveig B. Tofft organist, Mie Bauer, Maria Louise Fonsdal er sangere  og Stefanos Sokianos er sanger og saxofonist.

Optagelse og redigering: Jóannis Fonsdal. Undertekster: Christian Riis Bentzen.

Se gudstjenesten (med undertekster her)

Hør gudstjenesten som podcast her:

Facebooksiden bliver gudstjeneste sendt Palmesøndag kl. 10.30 som om den var live. Hvis flere af jer ser den på Facebook kl. 10.30, kan det opleves som et fællesskab. Man kan nemlig se, hvilke af ens Facebook-venner, som også ser den og man kan skrive kommentarer. Det er selvfølgelig ikke det samme som at være kirkerummet sammen, men det kan give oplevelsen af at "være sammen" med nogle fra menigheden.

Man kan også se gudstjenesten på sit TV via YouTube-appen på TV, via Chromecast eller AppleTV.