Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Legestue rykker indenfor fra tirsdag den 25. maj kl. 9

Legestue rykker indenfor fra tirsdag den 25. maj kl. 9
Udgivet af Tina Bak, ons d. 19. maj 2021, kl. 08:30
Div. nyheder

JAHHH! Legestuen rykker indenfor fra tirsdag den 25. maj kl. 9-12Juhu!!!! Fra på tirsdag er der legestue UDENFOR! Den er åben fra 10-11.30. Vi skal være på kirkens terrasse, halvdelen af parkeringspladsen og den hemmelige græsplæne. Husk varmt tøj og din egen mad og drikke. Der er adgang til kirkens toiletter.


Jesus bliver hængt på korset. Alle er kede af det - og Jesus trøster sin mor og Johannes. Jesus dør, vennerne tager ham ned af korset og lægger ham i en klippehule. Det er graven. Der bliver rullet en stor sten for - og så kan stenen ikke flyttes. De græder! Men vi ved, at Jesus blev levende igen. Bare vent!!!


Jesus er blevet fanget af fjenderne. Han bliver forhørt. Han bliver dømt til døden, selvom han er skyldig. Han skal selv bære korset, som han skal hænge på!


Påskefesten er slut. Jesus ved, at han snart skal dø. Han er bange og har brug for at bede til Gud. Gud giver ham styrke til det, der skal ske. Jesus bliver fanget og disciplene løber væk.Jesus og hans disciple holder påskefest. Pludselig rejser Jesus sig og begynder at vaske disciplenes fødder. Det er tjenerarbejde! Er Jesus en tjener???? Ja, det kan man godt sige.Jesus beder to af sine venner om at forberede påskefesten. Vennerne følger efter manden med krukken og kommer op i et fint lokale. De gør festen klar. Da alle er samlet, kan man mærke, at det er en god fest - men også alvorlig.I dag hører vi om Jesus, der hjælper syge i Jerusalem. Der er også børn, som synger en dejlig sang om Jesus.I dag skal vi høre om Jesus, der rider ind i Jerusalem på et æsel. Alle råber "Hosianna" er så glade, ligesom når vi råber hurra for dronning Margrethe.


Uge 6 i februar 2021                            

Jesus er blevet voksen og går til Johannes Døber. Jesus bliver døbt og Gud siger fra himlen, at det er hans elskede søn.


Uge 5 i februar 2021                            

Jesus er blevet 12 år og rejser med sin far og mor til Jerusalem til påskefest. På vej hjem tror Maria og Josef af Jesus følges med venner - men de kan ikke finde ham. De går tilbage til Jerusalem, leder i tre dage og finder ham så i templet. Jesus siger: Jeg ville være i min fars hus. Gud er nemlig far til Jesus.


Uge 4 i januar 2021            

Maria, Josef og Jesusbaby flygter til Egypten fordi Kong Herodes vil slå Jesus ihjel. Det lykkes ikke! Senere rejser de hjem til Israel og kommer til at bo i byen Nazaret.


Uge 3 i januar 2021            

Endelig finder de vise mænd Jesus. De tilbeder ham og giver ham fine gaver. De er glade og taknemmelige. Om natten fortæller en engel dem, at de skal rejse en anden vej hjem for ikke at møde kong Herodes. Så de vise mænd rejser en anden vej hjem. Mon ikke de har været glade hele vejen?


Uge 2 i januar 2021    

Langt fra Betlehem ser de vise mænd stjernen. De ved, det betyder at en konge er født. De rejser til Jerusalem og spørger Herodes, som får at vide, at de skal lede i Betlehem.


Uge 1 i januar 2021


Jesus er en uge gammel. Maria og Josef tager ham med til templet i Jerusalem. Der møder de Simeon og Anna, som har ventet på Jesus i mange år.


Så er der julegave i legestuen:


Hyrderne besøger Jesus i stalden:Maria og Josef går til Betlehem og Jesus fødes: