Udgivet af Christian Riis Bentzen, ons d. 10. nov 2021, kl. 14:05

Menighedsplejen i Emdrup Sogn uddeler julehjælp til borgere i vores sogn, som har det økonomisk svært.

Kriterierne for ansøgning om julehjælp er

- Du skal have folkeregisteradresse i Emdrup Sogn

- Du skal være på overførselsindkomst

Der ansøges ved at udfylde en blanket på kirkekontoret (se åbningstider her) senest fredag den 10. december kl. 12:00, sammen med forevist sygesikringskort og dokumentation for, at du er på overførselsindkomst. Vi skal se dokumentationen, men ikke have den udleveret, så at fremvise dokumentation fra e-boks på telefonen er fint.

Hvis du opfylder betingelserne for ansøgning, vil du kunne afhente julehælpen efterfølgende. Hvis du ikke kan få julehjælp, så kontakter vi dig på det telefonnummer, som du angiver ved ansøgning.

Julehjælpen kan afhentes på kirkekontoret på følgende tidspunkter

Fredag d. 17/12 kl. 9-12

Tirsdag d. 21/12 kl. 9-12

Onsdag d. 22/12 kl. 9-12

Hvis ikke du kan komme på de nævnte tidspunkter, kan du lave en anden aftale med kirkens kordegn på 39 67 56 18.

Julehjælpen udleves i form af et gavekort til Føtex, Netto og Bilka - og måske er der en lille overraskelse lagt ved.

Hvis du vil være med til at støtte, at julehælpen gives, kan du indbetale et beløb til menighedsplejens konto 1551 – 614 57 60 inden årets udgang. Skriv "Julehælp" i tekstfeltet ved overførslen.