Udgivet tir d. 5. dec 2017, kl. 21:54


Jeg har to døtre, én på to et halvt og én på 5 mdr. Vi kommer i legestuen hver tirsdag primært for min store piges skyld. Her leger hun med andre børn i forskellige aldre.

Én af fordelene ved lige præcis denne legestue er, at der kommer en del lidt større børn som, ligesom min datter, bliver passet hjemme og altså ikke går i institution. Det er oftest de samme børn og forældre der kommer uge efter uge, så man lærer hinanden at kende.

Og så er der jo Tina - børnene elsker Tina! Hun formår at skabe et rum som er rigtig hyggeligt og fuld af nærvær, leg og sang for både børn og voksne.

Tak for en dejlig legestue.

Le, Bille og Ditte


Vi kommer i legestuen af flere årsager. Emdrup er i køreafstand fra hvor vi bor. Men, allervigtigst er ånden i legestuen. Tinas varme, åbne sind og kærlighed til børnene har stor betydning. Alle føler sig velkomne og mødt med et smil.

Tina henvender sig til børnene og forældre og der skabes en relation.

Vores piger er meget glade for Tina og det er vigtigt for os.

Sangindslaget er ligeså guld værd. Børnene glæder sig og ser frem til sang med Tina.

Boller, der serveres og vi skiftes til at bage, er et stort hit og skaber et fælles tredje – noget vi mødes omkring. De samme familier møder op og nye kommer til. Det har en værdi for både børn og voksne; det giver tryghed.

Aldersspredningen har en betydning for os, og at der er legetøj, især rutsjebanen og motorcykler sætter jeg pris på.

Malou, Molly og Nadja

Kategorier Div. nyheder