Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Korkoncert med Ensemble Nordklang

Dato
Onsdag d. 27. september 2023, kl. 19:30
Sted
Emdrup Kirke, Ved Vigen, 2400 København NV
Pris
Gratis adgang

Kvindekoret Ensemble Nordklang synger et spændende og alsidigt program, der byder på romantiske korværker af engelske Gustav Holst, nyere hits af amerikanske Billy Joel - og ikke mindst danske sange til årstiden.

Ensemble Nordklang består af 16 erfarne korsangere, og blev grundlagt af tidligere medlemmer af Danmarks Radios Pigekor, der ikke kunne undvære sangen. Siden er flere dygtige sangere kommet til. Koret holder til i Holmens Kirke, og dirigeres siden 2020 af Torben Bech Schnedler.

Ensemblet har sans for at levere den gode koncert med inspiration fra og rod i den nordiske stil. Der er både klassiske og rytmiske værker, viser og danske sange på repertoiret. Korets dirigent, Torben Bech Schnedler, er uddannet i kirkemusik (orgel) ved Det Jyske Musikkonservatorium og i korledelse ved Syddansk Musikkonservatorium, og arbejder som organist ved Halskov Kirke i Korsør. Han har gennem tiden ledet flere kammerkor og har dirigeret både store og små koncertprojekter - lige fra messer af Vivaldi, Mozart, Rossini, Dvorak og Duruflé til børnekorsstævner.