Torsdag d. 9. maj 2019, Kl. 16:30 til kl. 18:00

Arven fra Sverige

Oscar, Lina, Carl og Olof er søskende og bor i Valby i København. Hvert år tager de på campingferie i Hou i Jylland og børnene synes, det er kedeligt, at de aldrig er i udlandet.

Derfor beslutter far og mor sig for, at nu skal de på den store rejse til Sverige. Først forstår børnene ingenting, mens de rejser rundt i Sverige og møder personer fra fortiden. Men efterhånden forstår de, at de er opkaldt efter 3 vigtige personer i Sverige: Oscar Ahnfelt, Lina Sandell og Carl Olof Rosenius. De finder også ud af, at det personerne gjorde og sagde, kan bruges i dag, selvom man er et barn fra Danmark. De har en særlig arv fra Sverige.

Det er for børn i 3. - 8. klasse og første øvegang er torsdag den 17. januar 2019 kl. 16.30-17.45.

Derefter øver vi alle torsdage (undtagen 14/2 og 18/4) til og med 9. maj.

Lørdag den 6. april er der øvelørdag kl. 10-16

Fredag den 10. maj kl 19 er der premiere og lørdag den 11. maj kl. 16 er der også opførelse.

Kirkens organist Solveig Bach Tofft er ansvarlig for musikken og kirkens sognemedhjælper Tina Bak instruerer og styrer det praktiske. Tina har skrevet musicalen.

Det koster 250,- at være med.

Tilmelding sker til Solveig: solveig@emdrupkirke.dktina@emdrupkirke.dk - senest tirsdag den 15. januar.