×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Søndag d. 12. maj 2019, kl. 09:30

Deltag i en hyggelig samtale omkring de kapitler, der er læst i ugens løb!

Vær med i søndagens spændende Bibelfællesskab
En bred vifte af bibellæsere, unge såvel som mennesker i moden alder, mødes så tit de kan til en engagerende og personlig deling af erfaring fra læsning.
Der er skabt et hyggeligt og spændende samtaleforum som helt uforpligtende mødes før søndagsgudstjenesten kl. 9.30 til kaffe. Vi har delt læseroplevelser og drøftet udfordringerne i teksterne. Et frisk pust til at møde den Gud der taler gennem bibelteksterne og for mange af os helt uundværligt.
Gruppen begyndte i februar 2014, da Emdrup Kirke ønskede at markere Bibelselskabets 200 års jubilæum ved at starte en læsegruppe som skulle læse Bibelen igennem. Det blev derfor kaldt Bibelmaraton 200. Efter gennemlæsningen af hele Bibelen over godt års tid har vi nu læst 1 kapitel på hverdage og haft stort udbytte af at gå fra det store forkromede overblik til fordybelse.
Alle kan dog starte på en frisk i gruppen, og man dukker bare op, når der er tid, lyst og lejlighed til at deltage.
Vi har i gennemsnit været godt 10 personer i gruppen. Mange har været glade for at kunne sige, at de har læst hele Bibelen igennem. De har læst bøger, som de aldrig har kendt til tidligere. Men det er også tidskrævende at læse 4 kapitler i Bibelen om dagen og derfor glæder vi os nu til sammen at få bedre tid til teksterne.
Kom og få en kop kaffe og en spændende snak om Bibelen og dens betydning i hverdagslivet.
Yderligere oplysninger: Nicolai Winther-Nielsen (nwn@dbi.edu)