• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 6. september 2019 (hele dagen) til søndag d. 8. september 2019 (hele dagen)

Velkommen til PREP.kursus. På hjemmesiden www.prep.dk kan I læse mere om kursets indhold og historie. Vi er to par, som er uddannede i dette koncept, og som har undervist i det en årrække.  Det er sygeplejerske Mette Haahr Andersen og tidligere præst og nuværende rektor Børge Haahr Andersen. Vi har undervist en længere årrække i dette samlivskursus. Så er det Lise og Frederik Berggren Smith, som er forfattere til to bøger om parforhold og erfarne undervisere i PREP-konceptet.

Kurset afholdes fredag d. 6 - søndag d. 8. september og indeholder en række temaer med oplæg og samtaler på tomandshånd. Stedet er Nazaret Kirkes krypt, Ryesgade 105B
Pris for arbejdshæfte og materiale fra PREP.Danmark, bespisning mv. er 1000 kr pr. par
Tilmelding så snart som muligt og senest 1. september til bha@dbi.edu
På godt gensyn