• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 26. april 2020, kl. 10:30

Temaet er vished og uvished

I evangeliet skal vi høre om at jøderne kommer til Jesus og vil have vished for, hvem Jesus egentlig er.

Uvished præger også vores samfund og liv i denne coronatid. Hvor kan vi finde en vigtig vished?

Tekster: Salme 23 og Joh 10,22-30

Salmer: DDS 736 Den mørke nat og DDS 241 Tag det sorte kors

Motet: Hvad kan os komme til for nød. DDS 662 vers 1 og 5. Musik af Merete Kuhlmann.

Postludium: Stat op min sjæl i morgengry. Orgelkoral af Bo Grønbech.

Jóannis Fonsdal, præst, optagelse og redigering

Solveig Bach Tofft, organist

Mie Bauer, sanger

Peter Mathiasen, sanger

Stefanos Sokianos, sanger

Christian Riis Bentzen, optagelse og undertekster

Søndag er videoudgaven af gudstjenesten tilgængelig på www.emdrupkirke.dk, på vores Facebookside, på vores YouTube-kanal og som podcast. Slå gerne underteksterne til.

Facebooksiden bliver gudstjeneste sendt kl. 10.30 som om den var live. Hvis flere af jer ser den på Facebook kl. 10.30, kan det opleves som et fællesskab. Man kan nemlig se, hvilke af ens Facebook-venner, som også ser den og man kan skrive kommentarer. Det er selvfølgelig ikke det samme som at være kirkerummet sammen, men det kan give oplevelsen af at "være sammen" med nogle fra menigheden.

Man kan også se gudstjenesten på sit TV via YouTube-appen på TV, via Chromecast eller AppleTV.

Jóannis Fonsdal, sognepræst
Sted Emdrup Kirke - online