• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 20. januar 2021, kl. 17:00

Pastagudstjenesterne i foråret handler om påske og denne gang skal vi høre om palmesøndag.

Medvirkende: Jóannis Fonsdal, sognepræstm Tina Bak, sognemedhjælper, Viola Chiekezi, organist og Michael Bech, kirketjener

Klik her for at få husketingen for januar

Pastagudstjenester er små hverdagsgudstjenester (ca. 30 min) for børn og deres forældre.

Vi tilrettelægger gudstjenesten mhp. børn i alderen 3-8 år, men både større og mindre børn kan sagtens have glæde af at være med.

Vi synger nogle salmer og børnesange, hører bibelhistorie, beder til Gud og modtager Guds velsignelse og åbner kirkens hemmelighedsskrin…

Efter gudstjenesten spiser børn og voksne sammen i kirkens menighedssal.

Pastagudstjenesten er en onsdag i måneden og begynder kl. 17.00, der spises umiddelbart efter, og vi slutter ikke senere end kl. 18.30.

Deltagelse er gratis og tilmelding ikke nødvendig. Velkommen!

Online Pastagudstjeneste (JF)
Jóannis Fonsdal, sognepræst