• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 29. april 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Træffetid med kirke- og kulturmedarbejderen i Domkirken

Betragtninger fra arbejdet med udsatte og andre diakonale opgaver i Københavns Domkirke.

Hvis man er hjemløs i København er ens sognekirke Københavns Domkirke, dvs. hvis man har brug for kirkelige handlinger kan de foregå i Domkirken. Det synes jeg, som arbejder med socialt arbejde i kirken er så skønt, og det giver virkelig et pejlemærke for det sociale arbejde som foregår i kirken. Jeg plejer at sige at Domkirken er hjemløsekirke. I hvert fald går hjemløse og udsatte sjældent forgæves når de kommer til vores dør. Det kommer kirke- og kulturmedarbejder i Københavns Domkirke, Lotte Schriver, og fortæller om. Hun berører også det menighedsarbejde, som er kommet i stand efter corona: ”Vi har fået nogle dejlige fællesskaber i denne tid”.

Undervejs er der kaffebord á 15,-

Eftermiddagsmøde: Træffetid med kirke- og kulturmedarbejderen i Domkirken