Tag på kirkelejr 15 - 17. november 2019 og styrk fællesskabet med Gud og mennesker på samme tid.
Weekenden er et vitaminskud til hverdagen og byder blandt andet på gode samtaler, bordtennis, fællessang, festaften og solid og vedkommende undervisning af Oddvar Søvik, pensioneret præst fra Norge og forfatter af bøger om blandt andet bøn.

Programmet er ved at blive udarbejdet og siden opdateres løbende

Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren Linket aktiveres senere

Program følger

Praktiske informationer opdateres senere
Tilmeldingsfrist:
Priser Voksne: kr. ,- (studerende: kr. ,-)
Børn (3-14 år): kr. ,-
Max kr. ,- for hele familien
Betaling kan ske på lejren eller allerhelst ved indbetaling på MobilePay: 18028 senest d. . HUSK at angive navn på indbetaling.
Lejrens adresse: Hvidekilde, Kagerup Stationsvej 35, 3200 Helsinge
Medbring: Bibel, spil, lagen, dyne/sovepose, og andet nødvendigt weekendudstyr
Lejrudvalg: Morten Schmidt og Ole Tofft
Kontakt ved spørgsmål: ole@tofft.dk
Transport: Lejren ligger ca. 15 km nord for Hillerød. Med offentlig transport kan man køre til Kagerup St. og derfra er der 5-10 min gang til lejren. Der er mulighed for afhentning ved stationen – hvis man gør opmærksom på, at man ønsker det.
Under link til tilmelding kan man tilbyde kørelejlighed eller spørge efter et lift med bil.

Tilmelding til kirkelejren 2019 senest d. . Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren Linket aktiveres senere