Tag på kirkelejr 29.-31. oktober 2021 og styrk fællesskabet med Gud og mennesker på samme tid.
Weekenden er et vitamintilskud til hverdagen og byder på indsigtsrig og vedkommende undervisning af Henrik Nymann Eriksen, teolog og forstander - foruden festaften og familiegudstjeneste samt gode samtaler, bordtennis, fællessang og andre herlige aktiviteter og måltidsfællesskaber weekenden igennem.

Tema for lejren: Robust kristendom
Hvordan undgik den lille spæde kristne kirke i det første århundrede den åndelige vuggedød. Den var for en ydre betragtning en lille ubetydelig minoritet i et samfund, som var bestemt af et helt andet syn på livet, Gud og hvordan vi skal leve. Alligevel ikke alene overlevede kirken, men den voksede sig også stor og livskraftig. Hvad er hemmeligheden? Der kan sikkert gives flere svar på det spørgsmål, men et af dem er de tidlige kristnes opmærksomhed på, at en robust og livsduelig kristendom står på tre ben: Tro, håb og kærlighed.
Vi vil i de tre bibeltimer se på, hvordan disse tre begreber kædes sammen i Ny Testamente, og dernæst standse ved hvert enkelt af dem. Målet er inspiration til robust kristendom i et 2021, som trods den store afstand måske ikke er så langt fra kirkens vilkår i dens tidligste tid.

18:30 Vi er fremme – lejrweekenden kan begynde!
19:00 Aftensmad – vi nyder nogens hjemmebagte brød og boller
19:30 Aftensamling - velkomst, andagt og underholdende aktivitet fælles for store og små
20:30 Børnene bydes frugt, og så kan de mindste puttes
21:00 Hyggeligt cafésamvær. Måske nogen sætter gang i et spil, en fælles sang eller giver et nummer?

08:00-09:00 Dagens første hovedmåltid
09:00 Morgenandagt
09:30-10:30 “Troen” v/Henrik Nymann Eriksen
10:45-11:45 “Håbet” v/Henrik Nymann Eriksen
     / Parallelle programmer for de unge aldersgrupper
12:00 Dagens andet hovedmåltid
13:15-14:45 “Kærligheden” v/Henrik Nymann Eriksen
     / Børne- og teenagervenlige programmer fortsætter også
15:00 Vi nyder kaffe med kage, som nogen har bagt og bragt
15:30-17:30 Pusterum, med forskellige aktivitetstilbud inde eller ude. Måske nogen vil lave kreative forberedelser til festaftenen!
18:00-21:00 Festmiddag. Tema: Konfirmation! – kom gerne med underholdende indslag (forberedte eller på slap line)
21:15 De små og søvnige er gået til ro. Resten af flokken samles til refleksioner og samtale ud fra vor tro, tanker og oplevelser, og for at synge – et par af kirkens gode stemmer vil lede an!
22:30 Atter i år: Natteravnetræf

Søndag
08:00 Mulighed for at mødes til morgenbøn
08:30-09:30 Morgenmad
10:00 Gudstjeneste i traditionsrig familiehøjde – v/Jóannis Fonsdal
11:30 Frokost – måske inkl. spændende rester – og evaluering
13:00 Vi har pakket, så nu hjælpes vi ad med at gøre lejren fin og ren igen.

Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren

Praktiske informationer
Tilmeldingsfrist: Søndag d. 17. oktober.
Priser Voksne: kr. 300,- (studerende: kr. 200,-)
Børn (3-14 år): kr. 50,-
Max kr. 700,- for hele familien
Betaling kan ske på lejren eller allerhelst ved indbetaling på MobilePay: 18028 senest d. 26. oktober. HUSK at angive navn på indbetaling.
Lejrens adresse: Hvidekilde, Kagerup Stationsvej 35, 3200 Helsinge
Medbring: Bibel, lagen, dyne/sovepose og andet nødvendigt weekendudstyr, samt evt. musikinstrument og/eller spil
Lejrudvalg:
Hans Kristian Justesen, Kirsten Jiang og Christina Odgaard
Kontakt ved spørgsmål: kirsten.jiang@gmail.com
Transport: Lejren ligger ca. 15 km nord for Hillerød. Med offentlig transport kan man køre til Kagerup St. og derfra er der 5-10 min gang til lejren. Der er mulighed for afhentning ved stationen – hvis man gør opmærksom på, at man ønsker det.
Under link til tilmelding kan man tilbyde kørelejlighed eller spørge efter et lift med bil.

Tilmelding til kirkelejren 2021 senest d. 17. oktober. Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren

Kommende kirkelejre
Vi afholder kirkelejr hvert år.
I 2022 bliver det 28. - 30. oktober
I 2023 bliver det 27. - 29. oktober