Kirkelejren er desværre aflyst på grund af den verserende corona-virus. I stedet inviteres I til kirkelørdag, hvor noget af lejrens program gennemføres i Emdrup Kirkes lokaler. Se mere her.

Kære alle i Emdrup.
Så er det blevet oktober, og sidst på måneden skal der være kirkelejr. I lejrudvalget har vi snakket om, hvad vi skal gøre i forhold til den aktuelle corona-situation, og menighedsrådet og menighedsfællesskabets bestyrelse har også drøftet dette.
Der er selvfølgelig ikke noget, vi hellere vil, end at tage på weekendlejr på Hvidekilde, men da der er en del, der er bekymrede, og da vi ikke ved, hvordan det hele udvikler sig, har vi taget følgende beslutning:

Lejren reduceres til en dag - nemlig lørdag d. 31. oktober - og den henlægges til Emdrup Kirke. På den måde håber vi, at så mange som muligt vil deltage. Det nye program kommer snart ud på hjemmesiden, men vi kan allerede nu sige, at det kommer til at ligne lejrens lørdagsprogram på mange måder.
Det er også blevet besluttet, at kirkelørdagen - som vi nu kalder den - vil blive gratis. Så der er ingen smalle steder i Bredgade :-). Og vi glæder os rigtig meget til at se så mange som muligt til en skøn kirkelørdag i Emdrup Kirke :-).
Så sæt et stort X i kalenderen d. 31. oktober og meld dig til på hjemmesiden - lige om lidt.
På snarligt gensyn.
Lejrudvalget. (Rene, Christina og Kirsten)

Tag på kirkelejr 30. oktober - 1. november 2020 og styrk fællesskabet med Gud og mennesker på samme tid.
Weekenden er et vitamintilskud til hverdagen og byder på livsklog og vedkommende undervisning af Jacob Winther, præst og sognemedhjælper i Hillerød Kirke - foruden festaften og familiegudstjeneste samt gode samtaler, bordtennis, fællessang og andre herlige aktiviteter og måltidsfællesskaber weekenden igennem.

Tema for lejren: Lidelse
Vi møder alle noget tungt og svært på vores livsvej. Nogle mere end andre.
Jacob Winthers undervisning tager udgangspunkt i, hvordan vi håndterer lidelsen og hvad bibelen siger om lidelse med særligt fokus på Peters tanker og oplevelser fra Peters brev og evangelierne.
Jacob vil i sin undervisning inddrage egen erfaring med lidelse og sammenholde den med bibelens indsigter.

18:30 Vi er fremme – lejrweekenden kan begynde!
19:00 Aftensmad – vi nyder nogens hjemmebagte brød og boller
19:30 Aftensamling - velkomst, andagt og underholdende aktivitet fælles for store og små
20:30 Børnene bydes frugt, og så kan de mindste puttes
21:00 Hyggeligt cafésamvær. Måske nogen sætter gang i et spil, en fælles sang eller giver et nummer?
08:00-09:00 Dagens første hovedmåltid
09:00 Morgenandagt
09:30-10:45 “Os og lidelsen” v/Jacob Winther
11:00-12:00 “Peter, Kristus og Lidelsen” v/Jacob Winther
/ Parallelle programmer for de yngre aldersgrupper
12:15 Dagens andet hovedmåltid
13:30-14:45 “Livet som lidelse - Livet som lidelsens modsætning” v/Jacob Winther
/ De børnevenlige programmer fortsætter også
15:00 Vi nyder kaffe med kage, som nogen har bagt og bragt
15:30-17:30 Pusterum, med forskellige aktivitetstilbud inde eller ude. Måske nogen vil lave kreative forberedelser til festaftenen!
18:00-21:00 Dagens kulinariske højdepunkt – omkring et festtema, med underholdende indslag (forberedte eller på slap line)
21:15 De små og søvnige er gået til ro. Resten af flokken samles for at synge og samtale ud fra vor tro, oplevelser og tanker
22:30 Igen i år: Natteravnetræf

Søndag
08:00 Morgenmænd og –kvinder kan holde morgenbøn med René
08:30-09:30 Morgenmad
10:00 Gudstjeneste i traditionsrig familiehøjde – v/Jakob V. Olsen
11:30 Frokost – måske inkl. spændende rester – og evaluering
13:00 Vi har pakket, så nu hjælpes vi ad med at gøre lejren fin og ren igen.

Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren

Praktiske informationer
Tilmeldingsfrist: Søndag d. 18. oktober.
Priser Voksne: kr. 300,- (studerende: kr. 200,-)
Børn (3-14 år): kr. 50,-
Max kr. 700,- for hele familien
Betaling kan ske på lejren eller allerhelst ved indbetaling på MobilePay: 18028 senest d. 26. oktober. HUSK at angive navn på indbetaling.
Lejrens adresse: Hvidekilde, Kagerup Stationsvej 35, 3200 Helsinge
Medbring: Bibel, lagen, dyne/sovepose og andet nødvendigt weekendudstyr, samt evt. musikinstrument og/eller spil
Lejrudvalg:
René Askbo, Kirsten Jiang og Christina Odgaard
Kontakt ved spørgsmål: kirsten.jiang@gmail.com
Transport: Lejren ligger ca. 15 km nord for Hillerød. Med offentlig transport kan man køre til Kagerup St. og derfra er der 5-10 min gang til lejren. Der er mulighed for afhentning ved stationen – hvis man gør opmærksom på, at man ønsker det.
Under link til tilmelding kan man tilbyde kørelejlighed eller spørge efter et lift med bil.

Tilmelding til kirkelejren 2020 senest d. 18. oktober. Klik HER for tilmelde dig til kirkelejren