Der er forskellige tilbud om kor i Emdrup Kirke. Se, om der er noget for dig. I menuen til venstre, kan du klikke ind på de enkelte kor og se mere om dem.

SPIREKOR

Spirekoret er et tilbud i kirken til alle sangglade børn, der går i 0. - 2. klasse.

Sæsonen begynder i september og koret øver hver torsdag kl. 16.30-17.15.

Korleder er Maria Kofod Drejer

KORPROJEKT FOR VOKSNE

Voksenkor i forår 2022.

Har du en god sangstemme og har du lyst til et fællesskab med andre sangglade, er du velkommen til at være med. Det kræver ikke at du kan synge efter noder. Koret starter op igen d. 3.marts. Korprøver er om torsdage fra kl. 19.00-21.00. Vi synger ved enkelte gudstjenester og giver en forårskoncert. Korleder er kirkens organist Viola Chiekezi

KANTORI

Kantoriet er et klassisk kor og øver fredag aften og søndag eftermiddag op til Langfredagsgudstjeneste d. 15.april kl. 10.30 , hvor vi skal opføre en forkortet udgave af Johannes Passion.

Koret er for sangere med klassisk korerfaring.

Korleder er kirkens organist Viola Chiekezi