Spirekoret er et tilbud i kirken til alle sangglade børn, der går i 0. - 2. klasse.

Sæsonen begynder den 10. januar og koret øver hver torsdag kl. 16.30-17.15.

Korleder er Mie Bauer, som præsenterer sig her:

Mit navn er Mie Frederikke Bauer. Jeg studerer Almen Musiklærer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg blandt andet beskæftiger mig med børnekor. Jeg har selv sunget i kor, siden jeg var barn, og jeg kunnet ikke have været det foruden. Mit håb for spirekoret er, at børnene får lov til at opleve glæden ved musik og sang, både individuelt og som fællesskab. Og så skal vi selvfølgelig have det sjovt!

I spirekoret synger vi børnesange/salmer og laver sanglege, og vi synger hovedsageligt sange med masser af fagter og bevægelser.

Man behøver ikke kunne læse, da vi lærer alting udenad.

Indimellem vil vi medvirke ved kirkens arrangementer, og vi slutter sæsonen af med en lille festlig koncert.

Kontakt og tilmelding til Mie Bauer på mail: mie.bauer@gmail.com Tlf: 30 26 68 28